Vrijwaring


Deze website is alleen bedoeld voor het geven van informatie over DEN HARTIGH, haar partners, producten en geboden diensten.

DEN HARTIGH heeft uiterste zorg besteedt aan deze website, echter, u moet er rekening mee houden dat deze informatie niet volledig kan zijn, dan wel fouten kan bevatten of verouderd kan zijn.

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord dat u DEN HARTIGH niet verantwoordelijk houdt voor directe of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van getoonde informatie of documenten.

DEN HARTIGH behoudt zich het recht voor informatie op deze website, op welk moment dan ook, toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. De publicatie van en verwijzing naar producten of diensten zijn zonder garantie of veronderstelde conditie, van welke aard dan ook.

Het kopierecht van iedere tekst, afbeelding of document verstrekt op deze website behoort toe aan DEN HARTIGH, tenzij anders vermeld. Reproductie of verspreiding is zonder schriftelijke toestemming van DEN HARTIGH verboden.

Door toegang en gebruik van deze website verklaart de gebruiker zich akkoord met het bovenstaande condities.

PDF klik hier voor de algemene koop- en verkoopvoorwaarde van DEN HARTIGH BV

Nieuwkomers


King Russet

King Russet is een middenvroeg fritesras met wit vlees en “russet” schil. King Russet heeft regelmatige lang-ovale knollen. King Russet is te gebruiken voor de verwerking af-land maar ook zeer geschikt voor de lange bewaring.

Lees meer

Noya

Noya is een consumptieras met een heldere gladde schil en regelmatig gevormde rondovale knollen met een witte vleeskleur. De opbrengst is hoog tot zeer hoog, al vroeg in het siezoen. Ook na bewaring blijven de knollen mooi.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Prada

Prada is een zeer vroeg consumptie ras met lichtgeel tot geel vlees. Het ras wordt afland afgezet vanuit de vroege teeltgebieden. Geschikt om thuis frites van te maken.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Adres

Kantoor:
Den Hartigh BV
Produktieweg 2
8304 AV Emmeloord

Post:
Postbus 3
8300 AA Emmeloord

Contact

Telefoon:    0527-298000
E-mail:         info@denhartigh-potato.nl
Facebook:   Den Hartigh Potatoes
 
Kamer van Koophandel Lelystad:
reg. nr. 39047928

BTW nummer:
NL007289819B01