Verkoop


Wij kennen uw markt
We weten wat er in onze markten speelt. Binnen het samenwerkingsverband met onze zusterbedrijven van Solana verzorgen tien buitenlandse vestigingen de eerste contacten met de afzetmarkten. Tel daar het uitgebreide netwerk van agenten in ruim 40 landen bij op. Zo weet DEN HARTIGH precies wat de laatste ontwikkelingen op de lokale markten zijn. Hierdoor kunnen we onze klanten passend adviseren en ontwikkelen we rassen die voldoen aan de wensen van de markt.

Aardappelrassen afgestemd op wensen
DEN HARTIGH weet ook wat de consument wereldwijd van aardappels en aardappelproducten verwacht. Een gevolg van de goede contacten met afnemers wereldwijd én onze jarenlange ervaring. En dat vindt u terug in onze rassen.

Levering op maat
Vraag DEN HARTIGH naar de leveringsmogelijkheden. Kleine hoeveelheden of afwijkende verpakkingen zijn mogelijk. Afhankelijk van de bestemming is de distributie volledig geconditioneerd. Onze distributie van aardappelen is zo ingericht dat we snel en flexibel op uw wensen kunnen inspelen.

Verkoopvoorwaarden
De algemene koop- en verkoopvoorwaarden van Den Hartigh BV zijn hier te bekijken.

Nieuwkomers


King Russet

King Russet is een middenvroeg fritesras met wit vlees en “russet” schil. King Russet heeft regelmatige lang-ovale knollen. King Russet is te gebruiken voor de verwerking af-land maar ook zeer geschikt voor de lange bewaring.

Lees meer

Noya

Noya is een consumptieras met een heldere gladde schil en regelmatig gevormde rondovale knollen met een witte vleeskleur. De opbrengst is hoog tot zeer hoog, al vroeg in het siezoen. Ook na bewaring blijven de knollen mooi.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Prada

Prada is een zeer vroeg consumptie ras met lichtgeel tot geel vlees. Het ras wordt afland afgezet vanuit de vroege teeltgebieden. Geschikt om thuis frites van te maken.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Adres

Kantoor:
Den Hartigh BV
Produktieweg 2
8304 AV Emmeloord

Post:
Postbus 3
8300 AA Emmeloord

Contact

Telefoon:    0527-298000
E-mail:         info@denhartigh-potato.nl
Facebook:   Den Hartigh Potatoes
 
Kamer van Koophandel Lelystad:
reg. nr. 39047928

BTW nummer:
NL007289819B01