De open dagen in november waren een groot succes.

19 november 2018 09:01 Tijdens de open dagen op 7, 8 en 9 november hebben veel klanten Den Hartigh gevonden en belangstelling getoond voor onze aardappelrassen. Deze open dagen zien we als een groot succes.
Tijdens de open dagen presenteerde Den Hartigh in totaal 16 nieuwe aardappelrassen met Phytophthora resistentie voor de verschillende markten. Phytophtora is een gevreesde schimmelziekte. Het ras 'Connect' van Den Hartigh dat al sinds een aantal jaren te verkrijgen is, is een voorbeeld van de resistente aardappel.Nieuwkomers


King Russet

King Russet is een middenvroeg fritesras met wit vlees en “russet” schil. King Russet heeft regelmatige lang-ovale knollen. King Russet is te gebruiken voor de verwerking af-land maar ook zeer geschikt voor de lange bewaring.

Lees meer

Noya

Noya is een consumptieras met een heldere gladde schil en regelmatig gevormde rondovale knollen met een witte vleeskleur. De opbrengst is hoog tot zeer hoog, al vroeg in het siezoen. Ook na bewaring blijven de knollen mooi.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Prada

Prada is een zeer vroeg consumptie ras met lichtgeel tot geel vlees. Het ras wordt afland afgezet vanuit de vroege teeltgebieden. Geschikt om thuis frites van te maken.

Klik hier voor de rasbeschrijving

Lees meer

Adres

Kantoor:
Den Hartigh BV
Produktieweg 2
8304 AV Emmeloord

Post:
Postbus 3
8300 AA Emmeloord

Contact

Telefoon:    0527-298000
E-mail:         info@denhartigh-potato.nl
Facebook:   Den Hartigh Potatoes
 
Kamer van Koophandel Lelystad:
reg. nr. 39047928

BTW nummer:
NL007289819B01